^Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

VP cene srafova na pakovanje

Preduzece za proizvodnju, trgovinu i usluge "AKRONI PRO" doo


 

 

 


 

 

 

Novi artikli u ponudi

Ponuda novih proizvoda

Novine u asortimanu

Više...

Prohromski program

Novo u ponudi

Inox prohromski vijci A2- A4

Više...

Proizvodnja

Cenovnik

Ponuda VP cena

 

DOBRO DOŠLI U  NAŠU INTERNET PRODAVNICU!

 

 AKRONI pro preduzeće za proizvodnju,trgovinu i usluge,

 

    bavi se prodajom šrafovske robe već duži niz godina. Na tržištu smo konkurentni u izboru šrafovske robe kao i sa fleksibilnim cenama šrafova, vijaka, navrtki, navojnih šipki, podloški, vijaka za drvo, salonit vijaka, vijala za lim, vijaka za plastiku, vijaka za gips ploče, torban vijaka, inbus vijaka, hangar vijaka, vijaka za skelu, anker vijaka, najlonskih tiplova, prohromskih šrafova, friulsider ankera, čeličnih tiplova, vinklova, ugaonika, vezača za spajanje elemenata, burgija, reznih i brusnih ploča, elektroda za zavarivanje, eksera, pop nitni, kuka sa navojem, karabinjera, alki, osigurača, zateznih vijaka, španera, karika, sajli, žabica, kanapa, šelni, rascepki, seger prstena, čivija, klinova, ručnog alata, brava, cilindara, katanaca, lepkova, metalne galanterije i još mnogo toga kvalitetnog i po pristupačnim cenama. To je samo deo artikala za koje su naši dosadašnji klijenti pokazali najveće interesovanje, a koje smo u mogućnosti da vam ponudimo u našim prodajnim objektima na dve lokacije u Beogradu.

Takođe, mi smo u mogućnosti da, u cilju efikasnijeg poslovanja, posebnu pogodnost ponudimo preduzećima i preduzetnicima za šrafovsku robu, i to u vidu količinskog popusta za veći broj artikala. Mi u firmi „Acroni pro“ naročito smo ponosni na brzu i kvalitetnu uslugu kao i na fleksibilnost sa kojom dočekujemo svakog pojedinačnog klijenta. Stoga, biće nam čast i zadovoljstvo da izađemo u susret svim vašim zahtevima i pomognemo vam da napravite pravi izbor.

U našoj internet prodavnici šrafovske robe pronaćićete veliki izbor i puno vrste šrafovske robe koja se svakodnevno koristi u građevinarstvu, montaži, spajanju, prepravkama itd. Uzimajući u obzir široku paletu proizvoda u našoj ponudi, našim kupcima stoji na raspolaganju veliki izbor šrafova i to u kvalitetu koji zadovoljava standarde primene u mašinskoj i drvnoj industriji. Naš cilj je da ovom bogatom i raznovrsnom ponudom izađemo u susret svima koji imaju problem u pogledu pronalaženja  kvalitetne ponude šrafovske robe sa opisom, objašnjenjem, kao i sa pristupačnom cenom. Šrafovska roba na našem sajtu predstavljena je slikom i opisom proizvoda.

Uputstvo za kupovinu

Uputstvo za kupovinu

Internet prodaje

Više...

Način plaćanja

Način plaćanja

POUZEĆEM - VIRMANSKI

Više...

Dostava robe

Dostava robe

Dostava robe brzom poštom na celoj teritoriji Srbije

Više...

Akroni internet prodaja šrafova. Sve cene šrafova i alata na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u mp cenu. Zadržavamo pravo promene cene bez prethodne najave. Akroni maksimalno koristi sve svoje
resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, karakteristikama, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i
fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Molimo Vas da pre svake velike porudžbine, za detaljnije informacije o proizvodima, kontaktirate naše komercijaliste.
Copyright © 2016 by Akroni pro doo- šrafovi-vijci-alat, Sva prava zadržana. Developed by Akroni pro doo 062202310