^Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

VP cene srafova na pakovanje

Preduzece za proizvodnju, trgovinu i usluge "AKRONI PRO" doo


 

 

 


 

 

 

Novi artikli u ponudi

Ponuda novih proizvoda

Novine u asortimanu

Više...

Prohromski program

Novo u ponudi

Inox prohromski vijci A2- A4

Više...

Proizvodnja

Cenovnik

Ponuda VP cena

 • Vršimo isporuku robe (za fizička i pravna lica) od vrata do vrata za sve porudžbine na teritoriji Republike Srbije u saradnji sa kurirskom službom . 
 • Ukoliko se izvrši porudžbina na teritoriji grada Beograda (za fizička i pravna lica) u zavisnosti od količine i tipa robe, Akroni pro doo nudi mogućnost sopstvene dostave.
 • U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikala i mogućnosti njegove brze nabavke, a u skladu sa našom poslovnom politikom, očekivani rok isporuke proizvoda iz naše ponude je 72h (do 3 radna dana). Artikle kojima potražnja nije toliko učestala, kao i one kod kojih je proces uvoza i carinjenja malo komplikovaniji, možete očekivati sa nešto dužim rokom isporuke o čemu će te biti naknadno obavešteni.

  Akroni pro doo vrši isporuku na vašu izabranu adresu kurirskom - poštanskom službom po važećem cenovniku kurirskih službi.

  Za porudžbine čija vrednost prelazi 30.000,00 dinara NETO (iznos bez PDV-a i manipulativnih troškova) troškovi dostave se nenaplaćuju, to jest idu na naš teret.

  Akroni pro doo vrši isporuku isključivo na teritoriji Republike Srbije.

  Sve porudžbine koje budu potvrđene do 12h, biće isporučene u roku od 24-48h (jedan do dva radna dana).
 • Po članu 35, stav 3, Zakona o Zaštiti Potrošača: "Potrošač snosi isključivo direktne troškove vraćanja robe, osim ako se trgovac saglasio sa tim da ih on snosi ili ako nije prethodno obavestio potrošača da je potrošač u obavezi da ih plati."
 • Za sva moguća pitanja i informacije stoje Vam na raspolaganju naši brojevi telefona.

thefinalline700px_2_2.png

Cenovnik usluga Kurirske Službe za dostavu Akroni pro  proizvoda (paketa) do Vašeg doma:

 1. Kurirska služba AKS
 2. Kurirska služba BEX
 3. Kurirska služba Dexpres

thefinalline700px_2_2.png


Obaveze potrošača u slučaju odustanka od ugovora - Obaveze vezane za povraćaj robe:

ZAKON O ZAŠTITI POTROŠAČA

“Službeni glasnik Republike Srbije, br. 62/2014)


Obaveze potrošača u slučaju odustanka od ugovora

Član 35.

Potrošač je dužan da vrati robu trgovcu ili licu ovlašćenom od strane trgovca, bez odlaganja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je poslao obrazac za odustanak.

Smatraće se da je roba vraćena u roku ako je potrošač poslao robu pre isteka roka od 14 dana iz stava 1. ovog člana.

Potrošač snosi isključivo direktne troškove vraćanja robe, osim ako se trgovac saglasio sa tim da ih on snosi ili ako nije prethodno obavestio potrošača da je potrošač u obavezi da ih plati.

Potrošač je isključivo odgovoran za umanjenu vrednost robe koja nastane kao posledica rukovanja robom na način koji nije adekvatan, odnosno prevazilazi ono što je neophodno da bi se ustanovili priroda, karakteristike i funkcionalnost robe.

Potrošač neće biti odgovoran za umanjenu vrednost robe u slučaju kada mu trgovac nije dostavio obaveštenje o pravu na odustanak od ugovora u skladu sa članom 27. stav 1. tačka 4) ovog zakona.

Kada potrošač ostvaruje pravo na odustanak od ugovora nakon što je dostavio zahtev u skladu sa članom 30. stav 4. ili članom 31. stav 8. ovog zakona, dužan je da plati trgovcu iznos koji je srazmeran sa izvršenim uslugama do momenta kada je potrošač obavestio trgovca o ostvarivanju prava na odustanak od ugovora.

Srazmerni iznos koji potrošač treba da plati trgovcu obračunava se na osnovu prodajne cene dogovorene ugovorom, koja ne može biti viša od tržišne vrednosti onoga što je bilo isporučeno.

Potrošač ne snosi troškove za:

1) pruženu uslugu ili snabdevanje vodom, gasom ili električnom energijom kada oni nisu ponuđeni na prodaju u ograničenoj ili unapred određenoj količini, ili potpuno ili delimično snabdevanje toplotnom energijom tokom roka za odustanak kada:

(1) trgovac nije dostavio obaveštenje u skladu sa članom 27. stav 1. tač. 4) i 5) ovog zakona; ili

(2) potrošač nije izričito zahtevao da se sa izvršenjem počne u toku roka za odustanak od ugovora u skladu sa članom 30. stav 4. ili članom 31. stav 8. ovog zakona;

2) isporuku digitalnog sadržaja, u potpunosti ili delimično, koji nije dostavljen na trajnom nosaču zapisa kada:

(1) potrošač nije dao prethodnu izričitu saglasnost za početak izvršenja pre isteka roka od 14 dana;

(2) potrošač nije potvrdio da zna da dajući saglasnost gubi pravo na odustanak od ugovora; ili

(3) trgovac nije dostavio potvrdu u skladu sa članom 30. stav 2. ili članom 31. stav 3. ovog zakona.

Osim u slučajevima predviđenim ovim članom, potrošač ne snosi odgovornost kao posledicu ostvarivanja prava na odustanak od ugovora.

Uputstvo za kupovinu

Uputstvo za kupovinu

Internet prodaje

Više...

Način plaćanja

Način plaćanja

POUZEĆEM - VIRMANSKI

Više...

Dostava robe

Dostava robe

Dostava robe brzom poštom na celoj teritoriji Srbije

Više...

Akroni internet prodaja šrafova. Sve cene šrafova i alata na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u mp cenu. Zadržavamo pravo promene cene bez prethodne najave. Akroni maksimalno koristi sve svoje
resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, karakteristikama, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i
fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Molimo Vas da pre svake velike porudžbine, za detaljnije informacije o proizvodima, kontaktirate naše komercijaliste.
Copyright © 2016 by Akroni pro doo- šrafovi-vijci-alat, Sva prava zadržana. Developed by Akroni pro doo 062202310